Hannah pleit al sinds 1979 voor een betere huid! Een efficiënt stapsgewijs huid ontwerp is het resultaat van een ongekende specialist in huidverbetering en huidverzorging, jarenlange praktijkkennis en baanbrekende expertise in revolutionaire bindweefselmassage. Het belangrijkste doel van deze baanbrekende aanpak is om ieders huid op een kosteneffectieve en lange termijn te verbeteren. “Geef je huid een kans”, zegt de slogan van het bedrijf en dat is ook precies waar hannah voor staat. De huid specifieke oplossingen van Hannah bieden een professionele basis voor een goede huidverzorging. Ben je opzoek naar de perfecte producten om je huid mee te verzorgen, schroom dan niet om de hannah producten uit te proberen.

 

De unieke werkwijze van hannah producten

Hannah wil dat je je bewust bent van je huid en dat je er onwijs goed voor zorgt. Een gezonde huid zorgt voor een levendige uitstraling en een fijn gevoel. De producten van Hannah zijn bedoeld om het uiterlijk en het gevoel van je huid te verbeteren. Omdat elke individu er toe doet, zijn hannah producten beschikbaar voor alle huidtypes, want elk individu, net als hun huid, is uniek. Kies er daarom voor om je huid te verzorgen met hannah producten. Kies bijvoorbeeld hannah producten voor de droge huid, de dunne huid, de gevoelige huid of de gewone normale huid. Hannah’s productassortiment is zo divers dat je altijd kunt vinden wat je zoekt.

 

Tackle jouw huidproblemen met hannah producten

Doordat Hannah zich alleen op de huid richt, kan het bedrijf specialistischer opereren. Hannah maakt dan ook huidverzorgingsproducten voor verschillende huidproblemen. Denk aan een behandelingsproduct voor bijvoorbeeld acne, rosacea, littekens, huidveroudering en couperose. Al deze huidproblemen kunnen super vervelend zijn en sommige kunnen zelfs huidirritatie veroorzaken. De producten van Hannah zijn altijd gemaakt met componenten die helpen om de huidstructuur te verbeteren. Breng de Hannah producten aan, laat ze de huid binnendringen en het probleem van binnenuit aanpakken. Betaïne zit bijvoorbeeld in verschillende crèmes. Deze stof is zeer gunstig voor de vetarme huid. Er vormt zich een vetlaag op de huid, waardoor vochtverlies wordt voorkomen en de natuurlijke vetten van de huid behouden blijven. Als gevolg hiervan lijkt je huid meteen veel stralender.