Relatie verbroken? Al langere tijd vrijgezel? Genieten met een vrouw maar wel behoefte aan penetratie? Gewoon heerlijk spelen met jezelf terwijl je partner er niet is of toekijkt? Weet je wat jij moet doen? Een Tarzan vibrator kopen, daar krijg je geen spijt van! De Tarzan vibrator is niet voor niets sinds zijn uitvinding al één van de meest verkochte speeltjes in sexshops. Met dubbele tot wel vierdubbele stimulatie heb je geen mannelijk lid nodig om een hoogtepunt te bereiken.

Welke Tarzan vibrators kan ik kopen?

 

De Tarzan vibrator is beschikbaar in vele kleuren. Hij wordt gemaakt in verschillende lengtes en diktes, en van zachtere en hardere materialen. Het belangrijkste zijn echter de vorm en uitsteeksels. Om je g-spot lekker te verwennen kies je het beste voor een Tarzan vibrator die een gebogen vorm heeft. Bij elke Tarzan vibrator zit aan de voorkant een vibrator voor je clitoris. De bekendste hiervan is de rabbit of bunny, in de vorm van een konijntje die zijn oortjes heerlijk langs je clitoris laat trillen. Ook vlindertjes, dolfijntjes en zachte borsteltjes komen voor als clitoris stimulator. Voor volledige stimulatie op al je intieme plekjes, kies je voor een Tarzan vibrator met een uitsteeksel die je in je anus inbrengt. Deze zijn er zowel in rechte of penisvorm, als in de vorm van anale kralen. Vrijwel alle soorten zijn ook als waterdichte variant verkrijgbaar, zodat je er ook in bad of onder de douche mee kunt spelen. Doordat alle uitsteeksels een aparte motor hebben met allen tot wel 12 standen en patronen, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos!

Hoe gebruik ik een Tarzan vibrator?

 

Als je nog niet zoveel ervaring hebt met seks en/of speeltjes, kan een Tarzan vibrator heftig zijn. Maar ook voor de ervaren gebruikster wordt het genot groter wanneer je ervoor zorgt dat je goed in de stemming bent. Glijmiddel helpt hier goed bij en vooral bij anale stimulatie is dit een aanrader. Door met de verschillende standen te spelen kun je het zo spannend maken als je zelf wilt en je snel of juist langzaam naar één of meerdere orgasmes toewerken. Na je hoogtepunt is het, doordat de Tarzan vibrator zo veel verschillende plekjes tegelijkertijd bereikt, extra belangrijk om hem goed schoon te maken. Gebruik hier een goede cleaner voor en een schone doek om infecties te voorkomen.